Silesia Drum

Vásároljon időn belül

14

[01.01,06.01,09.04,10.04,01.05,03.05,28.05,08.06,15.08,01.11,11.11,25.12,26.12]

és még ma elküldjük a megrendelését.

Adja le rendelését még ma, és a következő munkanapon kiszállítjuk.

Adja le rendelését még ma, és a következő munkanapon kiszállítjuk.

ROLAND SPD-SX Pro Sample Pad

Elérhetőség: Termék nem áll rendelkezésre, szállításra vár
Ár: 354 454,55 Ft 354454.55
quantity x

product unavailable

hozzáadás a Kívánságlistához
Pin It

Leírás

FLAGSHIP SAMPVING AID
Az SPD-SX PRO a legjobb mintavételező pad a legigényesebb koncertekhez. Az évekig tartó túrateszteléseknek és az SPD-S és SPD-SX felhasználók széleskörű visszajelzéseinek köszönhetően a csúcskategóriás SPD-SX PRO ismét magasra teszi a lécet. Elődei fejlett pad-technológiáját kihasználva az SPD-SX PRO számos igényes frissítést kínál, és az utakon való életre készült. Sötét színpadokon látható nagy színes kijelzővel és testreszabható többszínű kapcsolólámpákkal. Bővítse teljesítményét további hangkimenetekkel, további trigger bemenetekkel, valamint a hi-hat pedál és az FX kifejezés vezérlésével. Lépjen tovább a hatalmas 32 GB-os memóriával, 48 kHz-es hanglejátszással, az áthallás nélküli megnövelt pad érzékenységgel és a dedikált SPD-SX PRO alkalmazással, amely megkönnyíti a szerkesztőkészleteket.

MEGBÍZHATÓSÁG/TARTÓSSÁG – > A TÚRÁHOZ ÉPÍTETT
A túrafelszerelést erősen használják a színpadon és azon kívül egyaránt. 2011 óta a profi dobosok tűzpróbára tették az SPD-SX-et, a zsúfolásig megtelt kluboktól a zsúfolásig megtelt stadionokig. Az SPD-SX PRO tovább bővíti ezt az örökséget azzal, hogy több éves visszajelzést épít be finomításaiba. A személyre szabható LED-ekkel, a nagy színes képernyővel és a megbízható indítással ez a megbízható eszköz éjjelről éjszakára készen áll a működésre.

VILÁGÍTÁS
Konfigurálható LED-ek osztják el a párnákat
Amikor a lámpák kialszanak, a PRO világít. A testreszabható pad elválasztó és trigger LED-ek lehetővé teszik, hogy mind a kilenc padot lássa a sötét színpadokon – viszlát gaffer szalag! Bármilyen függőleges vagy vízszintes fényt hozzárendelhet a tíz előre beállított szín valamelyikéhez, vagy létrehozhatja és elnevezheti sajátját. Csoportosítsd a rúgásokat, pergőket, háttérdobokat és csattanásokat a saját színeddel. Állítsa be a vízszintes pad fényeit úgy, hogy folyamatosan égjenek, csak akkor gyulladjanak ki, ha megüti a padot, vagy dinamikusan villogjon hozzárendelt WAV-fájllal.

Extra érzékeny padok
Az SPD-SX PRO kilenc nagyon tartós betéttel rendelkezik. Az első három pad megváltozott érzékelő kialakítással rendelkezik, hogy növelje az érzékenységet és az egyenletes találatokat, amikor a padon játszik – a rögzítési szögtől függetlenül. Megnövelt áthallásvédelemmel is rendelkezik, hogy megakadályozza más padok véletlen kioldását. És ha már rendelkezik SPD-SX-szel, az SPD-SX PRO olyan közeli méretű, hogy használhatja meglévő tokját és tartozékait... vásárlás nélkül további hardver.

Színes LCD-képernyő
A sötétben való játék most könnyebbé vált. Az SPD-SX PRO nagy, 4,3 hüvelykes színes képernyővel van felszerelve, háttérvilágítású funkciógombokkal, fülekkel és gombbal az azonnali hangválasztáshoz. A kijelző valós időben jeleníti meg a fontos információkat, például az A és B mintaréteget, a WAV-minták neveit, a minta lejátszásának folyamatát és egyebeket.

HANGMINŐSÉG – AZ ÖSSZES HANG SZÜKSÉGE< br/>A tömeg megőrül. A nyomás emelkedik. Szüksége van a megfelelő hangokra a megfelelő időben. A hatalmas, 32 GB-os memória a teljes zenei katalógust számos előadáshoz képes befogadni. 1550 beépített mintával, 200 használatra kész készlettel és kiegyensúlyozott kimenetekkel azonnal elindíthatja az SPD-SX PRO-t a dobozból. Ezenkívül egyszerűen rendezheti és keresheti a hangokat a mintacímkézés segítségével – nincs többé tű keresése a szénakazalban.

A KARPUTA ALATT –Tárolás és hangok
A tárolási problémák a múlté. A 32 GB belső memóriával az SPD-SX PRO közel 44 órányi kristálytiszta, 48 kHz/16 bites sztereó hangot képes tárolni. Nem kell bajlódni a forrásformátumok konvertálásával. Különböző bitsebességgel tölthet be 48/44,1 kHz-es WAV, AIFF és MP3 fájlokat, és az SPD-SX PRO automatikusan konvertálja őket a natív 48 kHz/16 bites hangformátumba – ez óriási időmegtakarítás.

KITERJESZTETT AUDIO KIMENETEK
Az SPD-SX PRO kétcsatornás kiegyensúlyozott sztereó főkimenettel rendelkezik – bal és jobb. Kombinálja őket négy teljesen hozzárendelhető mono hangkimenettel hat különálló audiocsatornához, így a keverési rugalmasság érdekében bármelyik pad bármelyik kimenetre küldhető. Van egy sztereó fejhallgató-kimenet is, amely egyedi megfigyelési forgatókönyvekhez rendelhető.

MINDEN A fedélzeten – Betöltött minták és hangok
Az SPD-SX PRO 1550 kiváló minőségű hangok és 200 szett (43 feltölthető gyári és 157 felhasználói készlet). A csata hevében az SPD-SX PRO feldolgozási teljesítménye lehetővé teszi, hogy új szettre váltson anélkül, hogy kivágná az aktuális szett hangját - így amikor a hang elhalkul az utoljára lejátszott, már megváltozott szett hangja végén készen állnak a következő dalra. Után


Ez egy automatikusan generált fordítás. Az esetleges fordítási hibákért felelősséget nem vállalunk.

termékértékelések (0)

Minden értékelés (pozitív és negatív) megjelenik. Nem ellenőrizzük, hogy azok olyan vásárlóktól származnak-e, akik megvásárolták a terméket.

fel
Shop is in view mode
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper Premium